OBS! Välj frakt/lokal upphämtning i varukorgen INNAN du går till kassan
Frågor? Vi hjälper dig gärna! Ring oss på 070-300 35 13

Köpvillkor

Frakt

Vi skickar alla skrymmande produkter med Bussgods och mindre produkter med DHL. Aktuell fraktkostnad räknas fram i kassan beroende på orderns vikt.

Betalning

Du kan betala för din order med faktura, kort, internetbank, bankgiro, PayPal eller Klarna Checkout. Om du hämtar din order hos oss i Hortlax, Piteå kan du även betala kontant. Vi skickar även mot faktura 30 dagar till godkända företag och återförsäljare. Sedvanlig kreditprövning kan då komma att göras.

Retur

Du har full returrätt inom 14 dagar från mottagen order. Gäller enbart produkter som inte anpassats på ett sätt som gör att de inte kan säljas till annan kund. Ett exempel på en kundanpassad produkt är grillådor med kundanpassade mått. Den returnerade produkten ska skickas till oss i oförändrat skick jämfört med när du mottog produkten. Vid eventuell retur betalar kunden både frakt och returfrakt.

Reklamation

Du har alltid 3 års rätt till reklamation i de fall det skulle vara eller uppstå något uppenbart fel på produkten som anses ha funnits vid leverans eller uppstått pga. t ex. produktionsfel. Kontakta oss för att reklamera din produkt.